Det är fri entré till mässan, anmälan görs på Fair medias hemsida www.fairmedia.se

 
  • Stockholm den 23-24/9, Stockholmsmässan i Älvsjö
  • Göteborg den 7-8/10, Svenska Mässan
  • Malmö den 21-22/10, MalmöMässan i Hyllie
  • Helsinfors den 11-12/11, Wanha Satama
  • Öppettider 10.30-17.00 lördag och söndag

Välkomna!

Fair Media International har gjort fastighetsmässor i Norden sedan 14 år tillbaka och de blir allt populärare för varje år. I våras var det besöksrekord och nu är det dags för höstens mässor.

Mässan arrangeras i Stockholm den 23-24/9 på Stockholmsmässan i Älvsjö, i Göteborg på Svenska Mässan den 7-8/10, i Malmö på Malmömässan i Hyllie den 21-22/10 och i Helsingfors på Wanha Satama den 11-12/11.

På mässorna träffar man utställare som säljer bostäder från hela världen, Spanien, Portugal, Italien, Frankrike, Turkiet, Norra Cypern, USA, Thailand, Malta, Kap Verde, Mexiko mm.

 

Ett utmärkt tillfälle

 

Det är ett utmärkt tillfälle att träffa olika byggföretag, mäklare, agenter etc. för att kunna planera för framtida bostadsköp eller boka visningsresor.

Mässan erbjuder också ett stort antal professionella seminarier som behandlar bostadsköp och köpeprocessen i olika länder, skatter och pensionering vid flytt till utlandet mm.

Det finns också ett Kids Corner där barnen kan leka så föräldrarna kan besöka seminarier och gå runt i lugn och ro på mässan.

Just nu är det bra köpläge.

Just nu är det bra köpläge, det är en fördel med de låga räntorna och den positiva utvecklingen på bostadsmarknaden i Sverige vilket gör att du kan sälja din bostad i Sverige och få bra betalt eller låna på sin svenska bostad, det är också möjligt att låna i lokala banker i många länder. Dock är priserna på vissa håll på väg upp så det är bra att inte vänta för länge säger Åsa Holmsten som är projektledare för mässan.