Numera fermenteras, krossas, röks, kryddas och mixas ekologiska råvaror på ett tidigare aldrig upplevt sätt i den kungliga parken.

– Vi skapar en matupplevelse som är clean, rockig och alldeles, alldeles underbar, säger Ulrich John, Hagaparkens nye prins.

Ulrich John är måhända ingen riktig prins, men han är mycket annat - entreprenör, idrottare, yogi, filantrop och kanske viktigast av allt, inspiratör - och de egenskaperna passar bättre för den förtrollning som är på gång i Nationalstadsparken. Som huvudman för John & Co leder han arbetet med att utveckla ”hospitality-produkten” och ser en enorm potential på Radisson Blu Royal Park Hotel.

 

Ny standard

 

I klartext betyder det att Ulrich John inte tänker lämna något åt slumpen i förvandlingen. Nu ska den här förstklassiska anläggningen gå in i en ny era och sätta en helt ny standard för Stockholm. Den ska upp på nivå med världens allra mest inspirerande urban resorts.

Jag vill motivera människor att ta tag i sådant som lagts åt sidan eller känts omöjligt.

– Royal Park är kungligt och det säger väl allt, skrattar Ulrich. Kungligt för mig är när mina gäster, familj och vänner känner sig hemma, bortskämda och inspirerade under och efter en vistelse här. Jag vill motivera människor att ta tag i sådant som lagts åt sidan eller känts omöjligt. Jag vill göra människor mer happy, helt enkelt.

 

Vegansk och plantbaserad frukost. Foto: Natalie Yonan

Den alldeles underbara veganska brunchen är ingen dröm längre.
 

Happy börjar med maten

 

Eftersom Ulrich tycker att det vi stoppar i oss är centralt för att vara happy, stod köket högt upp på listan över förvandlingar.

Vill dela med oss av den energi och glädje som vi får av att vara plant-powered

– Vi vill dela med oss av den energi och glädje som vi får av att vara plant-powered, arbeta med ekologiska råvaror och tillverka våra egna fermenterade produkter. Vi är lite av naturbarn. Hela teamet på Royal Park älskar djur, natur, kultur och lite mer existentiella sporter.

 

Test eller all in

 

Nytt är också Haga Health Club, det som förut hette Sturebadet Haga. HHC ska laddas med mer nyfikna och inkluderande värderingar och erbjuda träningsmöjligheter för ett mer passionerat och utvecklande sportliv än vad man vanligtvis hittar på ett svenskt gym.

På Haga Health Club kan du testa (eller gå all in) MMA, boxning, fäktning, multisport, swim-run, yoga och meditation. Coacherna har deltagit i OS, inte sällan stått på pallen själva eller ägnat stora delar av sitt liv åt eftertanke i ett indiskt ashram.

– Jag ser det som en av världens allra coolaste, kreativa och mest välkomnande medlemsklubbar för alla mellan 7 och 100 år, säger Ulrich. Håll utkik efter våra familjemedlemsskap som vi lanserar efter nyår.

 

Vegansk och plantbaserad brunch. Foto: Natalie Yonan

 

En förtrollad verklighet 

 

Målet är att människor med engagemang och vilja att bidra till en mer happy värld ska känna att de hamnat rätt på nya Radisson Blu Royal Park.

Se det som en personlig invit

– Vi välkomnar alla som gillar att finnas i kreativa sammanhang och som kanske också vill vara med och lyfta vår ”urban plant powered resort” till ännu högre höjder. Se det som en personlig invit från oss på John & Co, avslutar Ulrich, som lovar att synas och gärna pratar med gästerna.

Den alldeles underbara veganska brunchen är ingen dröm längre. En kvalificerad gissning är att förtrollningen på Radisson Blu Royal Park kommer att sitta i länge och bara bli ännu mer underbar med tiden.