Skip to main content
Start » Senior » Senioren Cillroy fick sin andra chans
Sponsrad

Till Hundstallet kommer det in hundar i alla åldrar, allt från valpar till äldre hundar. Valparna hittar snart ett nytt hem men generellt sett är det svårare att hitta hem för de äldre hundarna, vilket är förståeligt då man inte vet hur lång tid som finns kvar. Att ge en äldre hund en fin sista tid är väldigt fint och givande. Med de krämpor som kommer med åldern, är det extra viktigt att en äldre hund ska ha ett tryggt hem. Varje hund förtjänar det.

Hunden Cillroy fick ett nytt hem

Den turen hade Cillroy. Han var 11 år när han kom in till Hundstallet. En glad och social farbror som tyckte att ålder bara är en siffra. Efter en tid flyttade han hem till ett par som ger honom all den trygghet och kärlek som han förtjänar på ålderns höst. Cillroys nya vardag består av många härliga promenader. De beskriver honom som en lugn och trygg kille som älskar att spendera sin tid ute i naturen.

Cillroy hänger med på allt där hundar får vara med, vilket han tycker om. Han får åldras i ett tryggt hem, något som han och alla hundar förtjänar.

Hundstallets arbete att hjälpa utsatta hundar är möjligt tack vare alla fantastiska gåvor som kommer från både privatpersoner och företag. Vill du vara med och hjälpa hundar som Cillroy att få en andra chans? Swisha till 123 90 05 570. Märk gåvan med ”senior”. Alla gåvor stora som små gör skillnad.


Hundstallet är en ideell förening vars uppgift är att hjälpa, vårda och omplacera utsatta hundar. Oavsett anledning till att en hund kommer till Hundstallet gör vi allt vi kan för att ge varje hund just det den behöver. Vi tar emot hundar 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan, året om. Hundstallet får inga statliga bidrag utan finansieras helt av gåvor från allmänheten. Hundar som kommer in till Hundstallet kan vara vanvårda, ägaren kan ha gått bort eller så är det förändrade familjeförhållanden som exempelvis allergier. Hundstallet finns i Stockholm, Skåne och snart även i Västra Götaland.

Next article