Start » Djurhälsa » Extra allt för hundägare
Sponsrad

– Vi kommer att revolutionera hundförsäkringsmarknaden med något som är mycket mer än en traditionell försäkring. Orden är Patrik Olssons, affärsområdeschef sällskapsdjur Sverige på Agria.  

Låt mig förklara, fortsätter han. Agria Hundras Extra är verkligen något alldeles extra; det är resultatet av en genuin vilja här på Agria att bli något mer än bara den som hjälper till med det ekonomiska när olyckan är framme. 

 Agria Hundras Extra 

”Hela vägen” har varit nyckelorden för den nya tjänsten, som föddes i en massa interna tankar kring vad som skulle vara bra för hundar och hundägare. 

Kan man lära hundägare att förebygga skador hos sina hundar? Kan man hjälpa hundägare förstå när det är dags att åka till veterinären och när man kan avvakta? Kan man hjälpa till med att hitta bra vård och att boka tid? Och skulle man kunna tillhandahålla en hälsokoll för hundar? 

– Nu kan vi svara ja på alla de frågorna, säger Patrik Olsson 

Det här handlar om något som är så mycket mer än en traditionell hundförsäkring, fortsätter han. Nu kan vi verkligen vara den partner som hjälper till hela vägen! 

Ett unikt helhetsåtagande 

En hundägare som skaffar Agria Hundras Extra får möjlighet att gå digitala hundkurser, som inte bara lär husse och matte att förebygga skador. Varje genomförd kurs ger poäng som kan användas för att sänka kostnaden för försäkringen. 

Och om olyckan skulle vara framme hjälper Agria till med en första bedömning av hunden. Hundägaren får helt enkelt besked om hunden behöver komma till veterinär. Och om den gör det så hjälper Agria även fortsättningsvis till med vårdkoordineringen, genom att hitta rätt vårdgivare och boka tid. 

Men hundhälsa handlar inte bara om akuta åtgärder… 

Vi har ju redan nämnt att Agria vill hjälpa hundägare att förebygga skador och sjukdom med hjälp av digitala hundkurser. En annan del i helhetsåtagandet är att hundägaren också erbjuds olika hälsofrämjande tjänster, som exempelvis vaccination mot kennelhosta, digital hälsokoll samt veterinärrådgivning dygnet runt. 

Alla hundar är inte lika och inte alla hundägare heller… 

Därför är Agria Hundras Extra också anpassad efter såväl hund som hundägare. Valmöjligheterna för husse och matte är stora, bland annat när det gäller självrisk och ersättningsbelopp Och när det gäller hunden så är försäkringen helt anpassad efter de utmaningar och risker som just den rasen möter i vardagen. 

– Vi är nöjda, avrundar Patrik. Vi ville erbjuda ett helhetsengagemang och det är precis vad det här är. 

Nästa artikel