Skip to main content
Start » Hus och hem » Gör styrelsearbetet enklare!
Sponsrad

Att hitta rätt leverantörer

Som styrelsemedlem står man inför ett stort uppdrag att förvalta och utveckla sin förenings fastigheter. Efter att ha hjälpt bostadsrättsföreningar i 25 år vet vi hur svårt det kan vara för styrelsen att hitta duktiga och seriösa leverantörer när man behöver dem. Vi vill därmed hjälpa er i styrelsen att underlätta ert styrelsearbete. Vi vill att det ska vara enkelt att utveckla, förändra och förvalta era fastigheter.

Julia Josefsson

Projektledare/eventkoordinator, BRF 360.

Foto: Monika Manowska

Ta hjälp av varandra

En ny styrelsemedlem kommer med nya idéer och nytt tänk medan den mångåriga styrelsemedlemmen sitter på erfarenhet och rutin. Det har vi redan nytta av inom styrelsen, vi vill att man också ska dela med sig till andra bostadsrättsföreningar. Dela nya tankar och erfarenheter i vårt forum.  

BRF360

Sedan 1999 har vi bjudit in er i styrelsen till våra fastighetsmässor, nu kompletterar vi och lanserar BRF360 – En mötesplats för bostadsrättsföreningar. Där har ni som styrelsemedlemmar möjlighet att sortera leverantörer efter bransch och geografi. Ni kan besöka vårt forum för att utbyta idéer och rutiner med både andra föreningar och leverantörer. Vi vill hjälpa er att göra styrelsearbetet enkelt!  

Next article