Start » Senior » Göteborgsseniorerna – För en aktiv gemenskap
Sponsrad

”ÄNTLIGEN” utropade medlemmarna i GöteborgsSeniorerna när dom fick Programblad nr 1 med information om höstens kalendarium om aktiviteter och fysiska träffar. Äntligen kan vi ses!

GöteborgsSeniorerna har genom åren blivit specialister på att hitta unika och intressanta upplevelser för våra medlemmar och aldrig någonsin tidigare har vi längtat så mycket efter att umgås med varandra och hitta på aktiviteter ihop.

Varje år anordnar vi cirka 45 program och tidigare har våra medlemmar fått välja mellan olika studiebesök, till exempelvis Nordiska Kompaniet, Volvo Lastvagnar och Kville Saluhall. Ibland lyxar vi även till det med ost- och vinprovning samt jazzlunch. Det finns helt enkelt en hel del roliga aktiviteter att göra tillsammans med oss.

När vardagen förändras

GöteborgsSeniorerna startade under tidigt 1990-tal under namnet Aktiva Seniorer men bytte efter några år till namnet GöteborgsSeniorerna. Föreningen riktar sig först och främst till seniorer i Storgöteborg och har idag 600 medlemmar.


För många av våra medlemmar förändrades livet när de gick i pension.

De flesta söker efter en social gemenskap och kontext och vill helt enkelt ha mer att göra om dagarna. Hos oss på GöteborgsSeniorerna får du snabbt nya vänner, erfarenheter och kunskap om ämnen som du tidigare inte visste så mycket om. Vi förenar seniorer i Göteborg och delar känslor!

Bli en del av Göteborgsseniorerna

Efter en lång tid av pandemi där vi tvingats ta socialt ansvar av naturliga skäl kan vi äntligen återförenas med våra medlemmar och nu siktar vi på att bli fler. Föreningen växer hela tiden tack vare nya medlemmar och mycket tack vare våra engagerade medlemmar som rekommenderar GöteborgsSeniorerna till sina vänner. Det är viktigt att påpeka att föreningen är en ideell organisation, som är politiskt- och religiöst obunden.

För den som vill bli medlem hos oss är du välkommen att besöka oss på
S:t Pauligatan 23 B, 416 60 Göteborg eller sätta in 150kr för 2021 som är vår årsavgift på Bankgiro 5216-8002 där du tydligt anger namn, adress, telefonnummer och mejladress.

» Telefonnummer: 031-205910

» E-post: [email protected]

» Hemsida: www.gbgseniorerna.se

Nästa artikel