Start » Senior » Nu kan seniorerna börja se fram emot utlandsgolfen igen
Sponsrad

Många seniorer som spelar golf upplever att det förhöjer deras livskvalitet. Golf är en skonsam motionsform som både erbjuder natursköna miljöer, frisk luft och socialt umgänge. Med Golfhäftet, Europas största förmånsklubb för golfare, kan man spela golf till halv greenfee på nära 1200 golfbanor runtom i Europa.

Golfspelandet i Sverige har verkligen fått ett uppsving under Coronapandemin. Golf är ju ingen kontaktsport eftersom spelarna håller sig på olika sidor om fairway. Många seniorer har dessutom ett stort behov av att röra på sig, komma ut i friska luften och förstås även att umgås med andra människor. Många betraktar golf som den ideala motionsformen för seniorer eftersom den uppfyller samtliga dessa behov.


– Nu när merparten av alla seniorer är fullvaccinerade har allt fler återigen börjat åka utomlands för att spela golf.

Spanien och Portugal är de stora golfdestinationerna för svenska seniorer. Mallorca och Costa Blanca kan erbjuda ett otroligt fint utbud av golfbanor. Detsamma gäller Algarveregionen samt Lissabonregionen i Portugal, säger Golfhäftets vd och medgrundare Fredrik van Speijk.

Fredrik van Speijk

Vd, Golfhäftet

Foto: Golfhäftet

Mycket golfupplevelse för pengarna

Hans rekommendation till seniorer som vill få ut mesta möjliga av sina golfupplevelser är att välja ut en specifik region och därefter välja ett par golfbanor som man vill prova på eller uppleva på nytt. Med Golfhäftet kan man få mycket golf för pengarna och verkligen ta tillfället i akt att hitta nya favoritbanor. I våras lanserades även Golfhäftet Deals, som ger tillgång till exklusiva rabatter och erbjudanden på golfrelaterade produkter och tjänster, exempelvis boende, utrustning, resor och upplevelser.

– Vår tanke är att erbjuda ett brett utbud av banor med olika typer av inriktning, geografisk placering och svårighetsgrad. Det gör att man alltid kan hitta en bana som passar, säger Fredrik van Speijk.

Nästa artikel