Skip to main content
Start » Wine and Dine » Har du upptäckt Götaplatsgruppens restauranger?
Sponsrad

Götaplatsgruppen har varit verksam sedan 2010 och driver idag sex populära och prisbelönta restauranger i centrala Göteborg. Götaplatsgruppen erbjuder dessutom catering och konferenser som levererar matupplevelser utöver det vanliga med den prisbelönta kocken Stefan Karlsson i spetsen. På Götaplatsgruppens restauranger kan du alltid ta del av en kulinarisk upplevelse med stil. 

Var och en av Götaplatsgruppens sex restauranger har sin unika karaktär och profil, vilket innebär att de ständigt kan erbjuda nya smaksensationer, oavsett vilken typ av kulinarisk upplevelse du är ute efter för tillfället.  

Restaurang Toso är Götaplatsgruppens tidlösa flirt med det asiatiska köket och dess kultur. Här kan man ta del av restaurangens egen tolkning av det de gillar och uppskattar alla mest från de oika asiatiska köken. Mr P är en mötesplats för den som vill äta gott eller bara ha något välsmakande att dricka. En modern restaurang med smakinfluenser från hela världen. Här ersätts den traditionella måltiden av varje gästs individuella val av små och stora rätter som alla kring bordet med fördel kan
dela på.  

Göteborgs största uteservering 

På SK Mat & Människor erbjuds mat och dryck som tar avstamp i den svenska mat- och smaktraditionen. Menyn baseras på ett femtontal rätter fördelade på tre olika smakmenyer med passande paket av drycker. Här ligger tonvikten på närproducerade råvaror som tillagas i ett helt öppet kök. Sommartid driver Götaplatsgruppen Bar himmel, Göteborgs största uteservering, strategiskt belägen på toppen av Götaplatsen. 

De senaste tillskotten i Götaplatsgruppen 

På en av Göteborgs mest anrika restaurangadresser vid Avenyn ligger atPARK, en brasserinspirerad restaurang som erbjuder en modern och internationell atmosfär. Ett stenkast från Avenyn hittar du Götaplatsgruppens senaste tillskott – Tavolo. Här serveras mat från Italien med en twist av New York. När du kliver in genom de stora bruna, tunga portarna på Tavolo ska det kännas som att du tar ett steg in i en restaurang på vilken gata i NYC som helst. I maj 2022 inviger Götaplatsgruppen även en helt ny vinbar intill Tavolo, en självklar mötesplats för konnässörer som vill njuta av livets goda.  

Next article